Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Domino
Iselin C. Hermann på norsk.
Av Bent Johan Mosfjell, 28. Oktober 2008, kl. 16.18

Pressemelding fra Tiden:

DominoDomino av Iselin C. Hermann

Scenen er Paris:

Zephyr er gift med Manon. Over gaten for dem har forfatteren Toqué sin elskerinne Rose. Sykepleieren Eric vil bare det beste for alle, mens fotografen Sabatine i forelskelsesrus forlater mann og barn for den mystiske Zet.

Men hvem bedrar hvem, og hva skjer hvis bare en av hemmelighetene avsløres?

Den danske suksessforfatteren Iselin C. Hermann har skrevet en lidenskapelig og spennende forelskelsesroman, delvis med utgangspunkt i egne erfaringer. Iselin C. Hermann debuterte i 1998 med suksessromanen Prioritaire, som er oversatt til 20 språk. Siden har hun skrevet tre romaner og flere barnebøker.

Lanseres 31. oktober.

Oversetter: Trude Marstein
ISBN: 9788210050411
Pris: kr 379,-,-
320 sider
Utgitt: 2008


Del denne pressemeldingen på: