Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Ett skritt fra døden
Ny krim fra Tor Edvin Dahl
Av Bent Johan Mosfjell, 21. Mars 2009, kl. 18.28

Pressemelding fra Cappelen Damm:

Ett skritt fra dødenTor Edvin Dahl
Ett skritt fra døden

På flyet mellom Johannesburg og Namibia havner den norske presten Pernille Linde ved siden av Wilhelm Kandoloma. Hun skal delta på et internasjonalt seminar, han er på vei tilbake til sitt hjemland etter mange år i USA. Før de forlater flyet, stikker han en diskett i hånden hennes. Noen minutter senere står de ved siden av hverandre i ankomsthallen. En mann styrter fram og skyter.

Ett skritt fra døden er både et kriminalmysterium og historien om en hvit kvinne som prøver å finne ut av en forvirrende – og også farlig – verden. Hva skal hun gjør med disketten? Hvem kan hun stole på? Og ikke minst: Hvem sto bak skuddene i ankomsthallen?

Kr 349

Ett skritt fra døden er Tor Edvin Dahls fjerde bok om det umake etterforskerparet Pernille og Roger; hun prest, han transvestitt, nå bosatt i Namibia.


Del denne pressemeldingen på: