Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Egmont Serieforlaget
Bokhøsten er også til å le av!
Av Bent Johan Mosfjell, 15. August 2009, kl. 11.33

Pressemelding fra Egmont Serieforlaget:

Pondus Nummer 9Pondus, Rocky, Nemi og Eon i stive permer! Årets festligste humorbøker er igjen til salgs i alle landets butikker.

Blant årets høstliste fra Egmont serieforlaget har vi en like stor porsjon humor som vanlig. Vi lanserer igjen flere samlebøker med våre beste humorister.

En skikkelig innernier blir det når en av årets bestselgere, Pondus "Nummer 9", lanseres denne helgen. Denne gangen blir det skikkelig hårete når Pondus får ny frisyre, Günther prøver seg på en frekk afrovariant mens Jokke vil stelle med sveisen nedentil ... Boken har i tillegg et grundig forord av journalist Fredrik Wandrup.

Nemi bok 5 - "Gørr og Melis" samler striper fra 2003 og 2004. samt at leserne i tillegg får spesialhistorier og forsideillustrasjoner. Nemi begynner å bli en stor eksportvare og leses nå daglig av briter, finner, svensker, amerikanere, dansker, tyskere, italienere og spanjoler.

Eon - "Tatt av kvinner". Lars Lauvik er den andre bergenseren med eget serieblad, og i hans univers er ingenting hellig. I hvert fall ikke Gud og kvinner. Samling nr 5 tar blant annet for seg kjønnsdebatten, på en litt unorsk måte ...

Rocky - "På ferie". I bok fire av fortsettelseshistorien om Rockys liv forveksler han Eurobonus-poeng med lykke og reiser over hele verden. Svenske Martin Kellerman er blitt en ekte Norges-venn, og den tegnede bikkja hans er en av våre mest populære serier.

Karine Haaland - Den store jubileumsboken. Haaland har underholdt serielesere i 10 år og samler nå det beste av materialet i en praktutgivelse. Boken er lanseringsklar i begynnelsen av september.

Utover høsten kommer flere humornyheter med blant annet Pondus Eliteserien bok 5, en Pyton-bokboks - der vi viser at vi også tar rumpehumoren på alvor - samt at flere minibøker er på trappene.


Del denne pressemeldingen på: