Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Hardy-guttene
I dag kommer det ut to bøker om Nye Hardy-guttene og to nye titler i den klassiske serien.
Av Bent Johan Mosfjell, 1. August 2009, kl. 16.20

Pressemelding fra Vigmostad & Bjørke:

Nye Hardy-guttene:
1.august kommer de to neste titlene i serien «Nye Hardy-guttene» i salg. Lanseringen av Hardy-guttene ble en suksess! Nå kommer endelig de to neste bøkene i serien.

Klassiske Hardy-guttene:
Samtidig gir vi ut to nye titler i den klassiske serien og fortsetter med «Hardy-guttene på falskmyntnerjakt» og «Hardy-guttene på gangsterjakt».

På villsporPå villspor
Franklin W. Dixon

Frank og Joe har egentlig sommerferie, men oppdragene står i kø. Først må de finne ut hvem som truer med å demme opp Niagarafossen, ellers kan det skje en katastrofe. Så får de melding om at et dyrebart fotballtrofé er forsvunnet. Hardy-guttene farter landet rundt for å oppklare sakene de får tildelt. Samtidig øker problemene med hærverk på skolene hjemme i Bayport. En ny ATAK-agent dukker også opp, men er han venn eller fiende? I sitt forsøk på å oppklare saken kommer Hardy-guttene i livsfare.

ISBN 9788241905827 Kr 129 137 sider
Målform: Bokmål

Nye Hardy-guttene foreligger på lydbok fra 4.august!

MusikkpirateneMusikkpiratene
Franklin W. Dixon

Ordet «hjemmebrent» har fått en ny betydning! Vanlige ungdommer laster ned musikk fra nettet og brenner cd-er som selges videre i stor skala. Et kriminelt nettverk står bak og organiserer det hele. Artister, låtskrivere og plateselskaper taper enorme summer, og sporene fører til Bayport. ATAK mistenker en av Hardy-guttenes klassekamerater for å være innblandet. Frank og Joe får i oppdrag å gjøre seg til venns med gutten for å samle bevis og om mulig avsløre de profesjonelle bakmennene.

ISBN 9788241905810 Kr 129 136 sider
Målform: Bokmål

Hardy-guttene på falskmyntnerjaktHardy-guttene på falskmyntnerjakt
Franklin W. Dixon

Tenåringene Frank og Joe Hardy bor i den amerikanske småbyen Bayport. Faren deres, Fenton Hardy, er en dyktig og berømt detektiv. Guttenes største ønske er å selv bli detektiver og etterforske sine egne saker. Merkelig nok har de en tendens til å rote seg opp i mysterier!

En dag stopper en fremmed mann dem og spør om de kan veksle en femdollarseddel. Det kan de, men etterpå viser det seg at pengeseddelen var falsk. Snart dukker det opp flere falske sedler i byen.

Et stykke utenfor byen ligger en nedslitt mølle. Men de som nettopp har overtatt driften, har så stive priser at bøndene ikke vil levere korn der. Hardy-guttene tar en tur ut til mølla og blir bryskt avvist. Gutten i huset, Lester, snubler uti møllerenna – som leder til elva, og plutselig er situasjonen livstruende.

Besøket til mølla gir flere spørsmål enn svar. Kan det henge sammen med de falske pengene? Hardy-guttene vil løse mysteriet, men det viser seg fort å bli farlig.

ISBN 9788241905599 Kr 129 163 sider
Målform: Bokmål

Hardy-guttene på gangsterjaktHardy-guttene på gangsterjakt
Franklin W. Dixon

Kompisene Chet og Biff planlegger en båttur langs kysten sammen med noen andre ungdommer. Hardy-guttene må bli hjemme og er litt misunnelige på vennene sine. Chet og Biff legger utpå i sin egen båt litt før de andre, men været er dårlig og blir bare verre og verre. Ingen hører livstegn fra Chet og Biff, og da vrakrester driver i land, frykter alle at de er druknet. Frank og Joe organiserer en redningsaksjon for å finne dem – død eller levende.

Redningsaksjonen viser seg å bli både vanskelig og farlig, og et utpressingsbrev adressert til Fenton Hardy kompliserer saken enda mer.

ISBN 9788241905605 Kr 129 162 sider
Målform: Bokmål


Del denne pressemeldingen på: