Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Jo fortere jeg går, jo mindre er jeg
Debutroman fra Kjersti Annesdatter Skomsvold
Av Bent Johan Mosfjell, 17. August 2009, kl. 0.06

Pressemelding fra Oktober:

Jo fortere jeg går, jo mindre er jegKjersti Annesdatter Skomsvold
[debutant]
Jo fortere jeg går, jo mindre er jeg

Roman | IB. KR. 329,- | ISBN: 978-82-495-0664-4

Jeg ser ut av vinduet og inn i leiligheten i blokka overfor. Det er rart å tenke på hvor mange mennesker som bor der og lever sine liv og ingen ser inn til meg og Epsilon, og hva skal man da med gjenboere.

Mathea Martinsen har ikke hatt mye med andre mennesker å gjøre. Men noe har hun skjønt: De er ikke som henne. Nå, som gammel, rammes hun av en stor sorg, og hun blir redd for å dø før noen vet at hun har levd. Mathea finner fram brudekjolen igjen, baker pikekyss og går ut blant de andre.

Kjersti Annesdatter Skomsvolds debutroman er preget av humoristisk alvor og en usedvanlig språklig oppfinnsomhet.

Dyster feelgoodroman om mennesket ubotelige ensomhet. En tragikomedie av de helt sjeldne.
Stig Sæterbakken

Kjersti Annesdatter Skomsvold (f. 1979) er fra Lutvann i Oslo. Dette er hennes første roman


Del denne pressemeldingen på: