Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Verdensrekord?
Rekordforsøk i ”verdens største pilates-time” gjøres i forbindelse med lanseringen av Guinness World Records 2010.
Av Bent Johan Mosfjell, 19. September 2009, kl. 10.35

Pressemelding fra Schibsted Forlag:

Guinness World Records 2010Velkommen til Bokfest, verdensrekordforsøk og akro-paraglideroppvisning på Operaen

Enten du skulle ha lyst til å delta i ”verdens største pilates-time”, lage en reportasje eller filme rekordforsøket på Operaen søndag, se en hårreisende akro-paraglideroppvisning – eller overvære en av de mange spennende bokarrangementene Bokklubben har under årets Bokfest denne helgen, du er hjertelig velkommen!

Rekordforsøk i ”verdens største pilates-time” gjøres i forbindelse med lanseringen av Guinness World Records 2010. Her kan alle som ønsker det delta – de mindre trente så vel som den mer trente – liten som stor. Barn- og unge må ha tillatelse av foreldrene.

Vi går for å knuse gjeldende verdensrekord på 862 deltagere! Så: vær litt sporty – ta på treningstøyet og bli med på en litt annerledes treningstime! Tidspunkt: søndag 20. september kl. 11.00. Oppmøte for registrering fra kl 10.00 – 10.45.

Akro-paragliding
Med sprek bok må vi ha spreke gutter! Deltagere fra landslaget i Akro-paragliding vil holde en forrykende Akro-oppvisning utenfor Operaen ca. kl. 11.45. Velkommen!


Del denne pressemeldingen på: