Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Det du tror på
Ny bok fra Zoë Heller.
Av Bent Johan Mosfjell, 8. Oktober 2009, kl. 5.53

Pressemelding fra Vigmostad & Bjørke:

Det du tror påNy roman fra forfatteren bak suksessen Notater om en skandale

Det du tror på
Zoë Heller

Den radikale New York-advokaten Joel Litvinoff rammes av slag og faller i koma. Hans kone Audrey kommer da over en hemmelighet som tvinger henne til å revurdere livene deres gjennom et førtiårig langt ekteskap. Barna vil etter hvert også måtte ta dette inn over seg, men de har mer enn nok med egne problemer og dilemmaer.

Datteren Rosa, en desillusjonert revolusjonær, føler seg tiltrukket av ortodoks jødedom og blir presset til å konvertere. Hennes søster Karla, en sosialarbeider, er gift og håper på å adoptere et barn. Men hun faller for eieren av den lokale aviskiosken og problemene tårner seg opp. Sønnen Lenny bor fortsatt hjemme og er på i ferd med å gjenoppta sitt narkotikamisbruk.

Familien Litvinoff kjemper ikke bare med egne demoner hver for seg, de kjemper også mot hverandre. Men de presses til å revurdere alt hva de forbinder med tro. Og de må på nytt ta stilling til hva de egentlig tror på.

ISBN 9788241905964 Kr 349 391 sider
Målform: Bokmål


Del denne pressemeldingen på: