Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Lederskap og selvbedrag
Internasjonal bestselger nå på norsk.
Av Bent Johan Mosfjell, 1. Oktober 2009, kl. 16.13

Pressemelding fra Flux Forlag:

Lederskap og selvbedragLederskap og selvbedrag er en internasjonal bestselger som selger mer år for år. Hittil er det solgt over en halv million eksemplarer. Boken er oversatt til mer enn 20 språk.

Bedrar du deg selv? Og hvordan kommer du deg ut av boksen?

Du vet ikke så mye om boksen ennå, men inne i boksen blir virkelighetsforståelsen vår forvrengt – vi makter verken å se oss selv eller andre i et klart lys. Vi utsettes for selvbedrag. Dette skaper alle slags problemer for menneskene rundt oss.

Selvbedrag utgjør den kanskje aller viktigste enkeltfaktor i personlig og profesjonelt lederskap. Selvbedrag griper inn i og påvirker alle sider av livene våre. ”Påvirker” er egentlig et altfor snilt uttrykk. Selvbedrag er nemlig fullstendig avgjørende for hvordan livene våre utfolder seg.

Boken Lederskap og selvbedrag forteller underholdende og lærerikt hvordan mange vanskeligheter som personer og organisasjoner strir med, skyldes selvbedrag. Boken handler om mer enn problemet – den tilbyr også en vei ut av selvbedraget.

The Arbinger Institute er et internasjonalt konsulentfirma med avdelinger verden over, som arbeider med selvbedraget og dets løsninger i private og offentlige organisasjonskulturer, og i familier.

Lederskap og selvbedrag er den syvende boken fra Flux forlag som bærer Eco-Libris merket. Eco-Libris er et grønt initiativ som gjør det mulig for forlag å gjøre noe fornuftig og overkommelig som påvirker vår fremtid: å plante trær for de bøker vi selger eller et antall trær for hvert opplag vi trykker. Til nå har vi plantet nesten 8.000 nye trær!

Flux - med fokus på den frie tanke og evnen til å stille spørsmål…Del denne pressemeldingen på: