Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Smak av Vega
Jon Aga med lokale oppskrifter.
Av Bent Johan Mosfjell, 2. Oktober 2009, kl. 13.00

Pressemelding fra Orkana Forlag:

Jon Agas smak av VegaNy bok fra Orkana

Jon Agas smak av Vega kr 339 ISBN 978828104

Ta øya Vega på den vakre helgelandskysten, oppskriftene til matkunstnerne Anna og Jon Aga og lokale råvarer av ypperste slag.

Bland dette sammen til tekst og tilsett fantastiske bilder av Nordlands natur, av sjenerøse og entusiastiske Anna og Jon og av naturens gaver.

Hell i en form og pynt med nydelig layout.

Dette er oppskriften bak kokeboka Jon Agas smak av Vega.

Resultatet er vellaget og smakfullt.

Matglede og inspirasjon fra naturen slår mot deg fra sidene i boka.

Du vil fornemme de vidunderligste smaker og den lifligste duft.

Oppskriftene til Anna og Jon Aga er en gave til alle matelskere.Velbekomme!

Jon Aga er kjent gjennom TV-serien ”Vegamat”. Han eier og driver det kjente Vega Havhotell på Vega i Nordland sammen med sin kone Anna. I vakre omgivelser med tilgang på ferske råvarer av alle slag, gleder de gjestene sine med utsøkte menyer. Nå deler de oppskriftene med kokebokleseren, som kan glede seg over å lese, lage, smake og nyte.

I over 30 år har Jon Aga jobbet i hotell- og restaurantfaget; han begynte i skrubben, fortsatte i servitørfaget, er vinkelner og har bred erfaring fra ulike kjøkken over hele Norge. Jon Aga holder kurs om betydningen av å bruke lokal mat som merkevarebygging.


Del denne pressemeldingen på: