Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Spindelvev
Ny roman fra Nordens mest solgte forfatter, Margit Sandemo.
Av Bent Johan Mosfjell, 2. Oktober 2009, kl. 16.04

Pressemelding fra Schibsted Forlag:

SpindelvevMargit Sandemo
Spindelvev

Margit SandemMos bokserier er utgitt i en rekke land, og mer enn 36 millioner bøker har i årenes løp gått ut fra trykkmaskinene. – Jeg skriver eventyr for voksne, sier Margit Sandemo selv om sitt forfatterskap. Eeventyr som kjennetegnes ved sin frodighet og fantasirikdom, og som Tusen og en natt er de fulle av spenning, dramatikk og kjærlighet – ispedd overnaturlige elementer.

Om spindelvev

Det gamle, uhyggelige huset i den vakre vestlandsdalen har stått tomt og avstengt i mange år. Folk mener at det spøker på “Godset” – og at det skjuler seg en skatt der inne. Mange har i årenes løp prøvd å finne den, men ingen har klart det. Huset beskytter ennå sin hemmelighet.

Sammen med den nye lensmannen bestemmer søsknene David og Anna seg for å undersøke huset, og sakte rakner spindelvevet som til nå har skjult kråkeslottets hemmelighet, en hemmelighet som viser seg å være verre enn noen kunne forestille seg. Sammen må de bekjempe ondskapen
og bringe sannheten frem i lyset, en gang for alle...

Kr 298,- • I salg nå • ISBN 978-82-516-3969-9
Oversatt av Bente Meidel

Margit Sandemo har også skrevet en rekke frittstående romaner i tillegg til flere svært kjente bokserier opp gjennom årene:
Sagaen om Isfolket • Heksemesteren • Sagnet om lysets rike • De svarte ridderne • Blålys • Trollruner


Del denne pressemeldingen på: