Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Theodorus – mysteriet i Mølmannsdalen
Jan Ødegård debuterer som forfatter.
Av Bent Johan Mosfjell, 13. November 2009, kl. 19.59

Pressemelding fra Forlaget Norske Bøker:

Theodorus – mysteriet i MølmannsdalenJan Ødegård jobber som lærer ved Sundveien skole på Røros. Han debuterer med romanen Theodorus - mysteriet i Mølmannsdalen, som spinner rundt en velkjent spøkelseshistorie fra Røros.

14 år gamle Hanna har lenge vært fascinert av historien om den sørgende jomfruen som går igjen på gården i Mølmannsdalen. På en fisketur sammen med sin hjertesyke lillebror, mottar hun en skremmende tekstmelding som tyder på at noen holder øye med dem. Frykten forsterkes da en mørk skikkelse stormer til skogs i det de ankommer Kroktrøbua. For å finne svar må hun søke i sin egen fortid, og aner til slutt en skremmende sammenheng mellom en bilulykke og det gamle sagnet på Mølmannsdalsgården...

Nøkkelopplysninger:
Tittel: Theodorus - mysteriet i Mølmannsdalen
Forfatter: Jan Ødegård
ISBN: 978-82-8112-142-3
Pris kr: 229,-


Del denne pressemeldingen på: