Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Blod og is
Grøss til vinterferien
Av Bent Johan Mosfjell, 23. Februar 2010, kl. 18.11

Pressemelding fra Schibsted Forlag:

Blod og isEn klassisk vampyrhistorie

Blod og is er den perfekte vinterferielektyre for dem som liker iskalde grøss. Dette er en altoppslukende thriller som strekker seg over flere kontinenter og århundrer – fra Viktoriatidens England til en isolert forskingsstasjon i Antarktis i dag.

Den unge, britiske journalisten Michael Wilde tar et oppdrag på Sydpolen for å komme seg litt vekk. Under oppholdet oppdager han et par lenket sammen i isen. De gammelmodige klærne deres tyder på at de har vært fastfrosset i rundt 200 år. Han tar bilder av dem, sørger for å få dem skåret ut av isen og transportert inn på forskningsstasjonen. Så tiner isblokken, og paret forsvinner …

«En usedvanlig, overnaturlig thriller … Spenningen og grøssene ender i en troverdig, trist og samtidig håpefull slutt.»
Publishers Weekly

Klikk her for å lese mer om Blod og is. Her finner du også en trailer som viser hva du har i vente.

Robert Masello er journalist, roman- og skriptforfatter. Artiklene hans har stått på trykk i blant annet Los Angeles Times, New York Magazine, People og Parade. Hans arbeid med TV-produksjoner inkluderer populære show som Charmed, Sliders og Early Edition.

Bokdata: Blod og is •ISBN: 978-82-516-3513-4 • Ib. kr 349,- • Oversatt av Frank Lie • I salg februar


Del denne pressemeldingen på: