Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Finn din indre styrke
Selvhjelpsbok av Susanne Pettersson
Av Bent Johan Mosfjell, 6. Juli 2010, kl. 14.49

Pressemelding fra Tapir Akademisk Forlag:

Finn din indre styrkeFinn din indre styrke av Susanne Pettersson.

Hva er det som gjør at noen mennesker både føler seg bra og presterer bra? Hva er det som gjør at de lykkes med å nå sine mål?

De tre viktigste faktorene er at de ganske enkelt har bestemt seg, de kan sette seg i en god tilstand, og de er i balanse. Uavhengig av hva andre tror og mener, vet de hvilken retning de vil gå i. De lykkes ganske enkelt i å finne og ta fra fram og få kontakt med sin indre styrke, som de så bruker på en positiv måte.

Dette er ikke noe som kun er forbeholdt en bestemt type mennesker – vi kan alle lære oss kunsten å finne vår indre styrke!

Susanne Pettersson er utdannet kommunikolog. Hun coacher, utdanner og utvikler mennesker og bidrar til deres framgang, kraft og forandring. Susanne jobber i dag med svensk idrett, næringslivet og offentlig sektor. Hun er også aktiv som idrettspsykologisk rådgiver på Riksidrottsförbundets Elitidrottscentrum på Bosön.

Susanne er en sterkt engasjerende person, som ingen kan unngå å bli berørt av!


Del denne pressemeldingen på: