Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Hevnerinnen
Ronja Trollvika med en gripende og velskrevet bok som tar leseren med storm.
Av Bent Johan Mosfjell, 1. Juli 2010, kl. 20.59

Pressemelding fra Forlaget Norske Bøker:

HevnerinnenHevnerinnen

Ronja Trollvika har, akkurat som hovedpersonen i boken, hatt et tøft liv med mye motgang og vonde opplevelser. Men i stedet for å velge å ta hevn, har hun valgt å bruke bøkene sine til å få utløp for det hun har opplevd. Hun lever i dag et godt liv sammen med dyrene sine på et småbruk nær svenskegrensen.

De fleste har en eller annen gang i livet opplevd noe, som har gjort at man har ønsket å ta hevn. De fleste av oss gjør det ikke - Gudrun i "Hevnerinnen" gjør det - og hun gjør det grundig. Det er mange sterke scener i romanen, men den gir samtidig leseren en herlig følelse av at det faktisk finnes rettferdighet.

Hevnerinnen er en svært spennende og velskrevet roman, som fenger leseren fra første side.

Ronja Trollvika ønsker å gi håp til andre som har vært eller er i vanskelige situasjoner. Hun er et godt eksempel på at selv om man har opplevd mye vondt, er det mulig å snu det og skape et godt liv for seg selv og andre.

Nøkkelopplysninger:
Tittel: Hevnerinnen
Forfatter: Ronja Trollvika
ISBN: 978-82-8112-156-0
Pris kr: 199,-

Om boken:

Stearinlysene ga et svakt lys over rommet. Flammene flagret litt av vinden fra sprekkene i det gamle steinhuset. Stemningen var skrekkinnjagende. Regnet trommet mot blikktaket, sjøen slo mot husveggen og vinden ulte rundt hjørnet.

Hun skulle vise ham skrekk!


Boken handler om Gudrun Jacobsen, som alltid har vært en rettskaffen og snill kvinne med altfor mye samvittighet. Hennes godtroenhet overfor mennesker har forårsaket flere traumatiske hendelser. Mange har utnyttet henne, andre har skadet henne mentalt og fysisk.

Nå er hevnens time kommet ...

Om forfatteren:

Ronja Trollvika vokste opp på et småbruk i Indre Østfold. Hun flyttet i voksen alder til Akershus, langt inn i ødemarka nær svenskegrensen. Sitt rotfeste har hun i naturen og dyrene rundt seg. Hun har interessert seg for psykologi, hypnose og urter. Ronja har de seneste år jobbet som eiendomsmegler og entreprenør.
“Hevnerinnen” er hennes andre bok.


Del denne pressemeldingen på: