Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Ung motstand
Norge kostet Hitler seieren
Av Bent Johan Mosfjell, 28. Juli 2010, kl. 18.01

Pressemelding fra Commentum Forlag:

Ung motstandI boken Ung motstand legger forfatter William F. Fuller fram teorien om at okkupasjonen av Norge kan ha kostet Hitler seieren under 2. verdenskrig. Okkupasjonen bandt opp et stort antall soldater som den tyske diktatoren kunne hatt bedre bruk for på andre fronter.

Med sine engasjerende anekdoter og inspirerende historier, skildrer "Ung motstand" en norsk families varme, humor og utholdenhet under den tyske okkupasjonen fra 1940 til 1945.

Gunnar Høynes var medlem av Milorg, den norske motstandsbevegelsen, og sto for våpenutleveringer i hele stavangerregionen. Etter krigen tjenestegjorde han i Kongens Garde, før han emigrerte til Amerika. Hans usedvanlige erindringer av okkupasjonsårene, familielivet og forholdet til hans bror, utgjør en herlig og fascinerende historie.

Forfatter William F. Fuller er utdannet ved Harvard College and Business School, og har jobbet med kommunal finans i sitt yrkesaktive liv. Han har reist mye i Norge, og har vist stor interesse for europeisk historie fra 1900-tallet.

Bokfakta:
Tittel: Ung motstand
Forfatter: William F. Fuller
ISBN: 9788282330312
Format: 15x19 cm
Antall sider: 120
Innbundet


Del denne pressemeldingen på: