Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Dødens sirkel
Chris Tvedt med ny kriminalroman
Av Bent Johan Mosfjell, 23. August 2010, kl. 6.33

Pressemelding fra Cappelen Damm:

Dødens sirkelDødens sirkel
Chris Tvedt

Denne gang er forsvarsadvokat Mikael Brenne selv i alvorlig trøbbel. For å komme bort fra sine egne problemer går han løs på en 25 år gammel drapssak.

Advokat Mikael Brenne er partner i et fremgangsrikt advokatfirma, og er i ferd med å bli en av landets mest profilerte forsvarsadvokater. Hans Mikkelsen, alias Grekeren, er en profesjonell forbryter med fingrene borti det meste. Å forsvare Grekeren i retten er ren rutine for Mikael Brenne, i hvert fall i begynnelsen. Men det som begynner som en helt vanlig sak, skal snart utvikle seg til et personlig mareritt som truer med å ødelegge livet hans.
For å komme bort fra sine egne problemer påtar Mikael seg å hjelpe en ung gutt som ble dømt for dobbeltdrap på to jenter på øysamfunnet Vestøy for tjuefem år siden. Nå vil han ha saken sin gjenopptatt.

I Brennes øyne er dette en håpløs oppgave og han tar fatt på den uten entusiasme, mer opptatt av seg selv enn av klienten. Men det skal vise seg at tragedien fremdeles lever i menneskers minne, og det er ikke alle som er glad for at det graves i gamle hemmeligheter. Og Mikael Brenne, som har tenkt at livet hans ikke kunne bli verre, oppdager snart at han tok feil. Det kan bli verre. Mye verre ....

Dødens sirkel
Kr 369 (400 sider)

Hovedbok i Bestselgerklubben

Chris Tvedt (f. 1954) er født i Bergen. Siden 1988 har han praktisert som advokat, men er nå forfatter på heltid.

Tvedt har med stor suksess gitt ut fem kriminalromaner med advokathelten Mikael Brenne. Han debuterte i 2005 med Rimelig tvil. Deretter kom Fare for gjentakelse (2007), Skjellig grunn til mistanke (2008) og Rottejegeren (2009)


Del denne pressemeldingen på: