Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Fritt Forlags høstliste
Dirk Gentlys Holistiske Detektivbyrå endelig på norsk.
Av Bent Johan Mosfjell, 21. August 2010, kl. 21.19

Douglas Adams

Pressemelding fra Fritt Forlag:

Dirk Gentlys Holistiske Detektivbyrå endelig på norsk.

Dirk Gentlys Holistiske Detektivbyrå endelig på norsk. Douglas Adams som etter sigende har solgt over 25 million bøker har skrevet denne humoristiske og fantastiske detektivhistorien. Douglas Adams har en stor og svoren tilhengerskaper og mange mener at denne boken er enda bedre enn den legendariske «Haikernes guide til galaksen». Boken er oversatt av Sverre Knudsen som også oversatt «Haikeren» sammen med Arne Berggren.

Omtale:
Hva har en død katt, en ungt datageni, en elektrisk munk som tror verden er rosa, kvantemekanikk, en 200 år gammel professor i kronologi, Samuel Taylor Coleridge (poet) og pizza til felles?

Åpenbart ikke så mye, helt til Dirk Gently, selvutnevnt privatetterforsker, setter seg fore å bevise alle tings gjensidige forbindelse ved å oppklare et mystisk mord, assistere en mystisk professor, løse et klassisk mysterium, og spise masse pizza – for ikke å glemme å redde menneskeheten fra utryddelse underveis (uten tillegg i prisen).

Bokserien Fra idé til film – de Usynlige

Bokserien "Fra idé til film", publiserer de viktigste norske filmmanuskriptene. Hver bok innholder dessuten artikler om filmen, intervju med opphavsmennene (regi, produsent, manus), samt filmens fullstendige produksjonsdata, credits, priser etc, slik at bøkene også fungerer som oppslagsverk. Det er tidligere gitt ut fire bøker - "Veiviseren", "Orions belte", "Løperjenten" og "Hustruer".

Neste utgivelse er "deUsynlige" av Erik Poppe, som er både en norsk og en internasjonal suksess, bl. a. kalt verdens beste film i fjor av Michael Moore. Boken vil bringe et intervju med Michael Moore. Per Haddal har gjort et dybdeintervju med Erik Poppe. Morten Barth har skrevet en analyse av filmen og satt den inn i sin (film)historiske sammenheng.

Fritt Forlag er det nye forlaget til serien, som tidligere har vært publisert av forlaget Vett&Viten.

Slyngetrening - Bli sterkere, raskere og smidigere

En ny treningsform som får stadig flere tilhengere

Slyngetrening er morsomt fordi det fungerer. Du får muskler som kan brukes i hverdagen. Du kan trene inne eller ute, hjemme eller på treningssenteret. Du kan bli sterkere. Du kan bli raskere. Du kan bli smidigere. Du kan få bedre balanse. Du kan forebygge muskel- og skjelettskader. Du kan prestere bedre i idrett – i alt fra fotball til brettsport. Det eneste du må se opp for er ...at du kan bli hekta.

Boken er skrevet av fysioterapeutene Anders Berget og Lennart Krohn-Hansen som har jobbet for de største treningskjedene i Norge, drevet med slynger både for rehabilitering og trening, holdt slyngetreningskurs for personlige trenere og utviklet gruppetreningskonsept med slynger. Flere landslagsfysioterapeuter og idrettsutøvere bidrar med treningsprogrammer for*\fotball, brettsport, volleyball, svømming, styrketrening, kampsport med mere.

Harmonisk hundehold – Hvordan få en tilfreds og lykkelig hund

Norges fremste hundeekspert Rolf Aarkvisla gir i sin sjette bok unike råd for et harmonisk hundehold. Du får inngående kunnskap om hundens språk, psykologi og atferd.

Skal du lese en bok om hundehold er dette boken

Du lærer hvordan du på best mulig måte oppdrar din hund med preging, lederskap og belønning samt sosial trening. Du får også innsikt i trening av hund til ulike konkuranseformer. Her lærer du om sporsøk, rundering, agility og lydighet. Videre tar boken for seg fôring, stell, hundens alderdom, sykdom og skader og mye annet som er nyttig og nødvendig kunnskap for enhver hundeeier.

Den grunnleggende forutsetningen for en tilfreds og lykkelig hund er faktisk din kunnskap som eier og leder. I denne boken finner du all denne kunnskapen – og litt til.

Brev til Santa Claus

Forfatter Birger Sivertsen har skrevet boken «Brev til Santa Claus» som inneholder over tusen autentiske brev skrevet til julenissen fra hele verden. Her er det både humorsitiske, triste, vanvittige og obskure ønsker og hilsener til julenissen.

Boken er solgt til forlag i Canada, Frankrike, Tyskland og alle de engelsspråklige land.

Kabbalas hemmeligheter – Din håndbok til et bedre liv

I denne boken vil du få lese historien om kabbala: hvordan det hele startet, hvordan filosofien vokste frem, og hvordan kunnskapen i dag tjener som en veileder og hjelper oss å vokse og leve i fredelig sameksistens med våre medmennesker.

Kabbalas hemmeligheter tar deg med på en oppdagelsesreise i livet selv, og gir dypere innsikt og forståelse av din plass i universet. Jeg har lagt vekt på å fortelle kabbalas historie på en forståelig og enkel måte, siden jeg ønsker at du skal ha like stor glede av å lese denne boken som jeg har hatt av å skrive den. Om Kabbalas hemmeligheter i tillegg gir deg håp for framtiden og en rikere hverdag, og kanskje til og med et lite glimt av evigheten, vil boken ha tjent sitt formål.


Del denne pressemeldingen på: