Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Seeren fra Andalusia
Møt Danmarks Paulo Coelho
Av Bent Johan Mosfjell, 30. August 2010, kl. 21.31

Pressemelding fra Flux Forlag:

Seeren fra AndalusiaLars Muhls bestselger nå endelig på norsk!

Seeren fra Andalusia av Lars Muhl er del av den ettertraktede litteraturen som gjennom fengende fortelling gir innsikt og nye perspektiver på de universelle problemstillingene hver og en av oss strever med. Lars Muhl sammenlignes med Paulo Coelho, og boken gir også en skandinavisk kulturell kontekst som vi kan identifisere oss med.

Boken har solgt over 30.000 eksemplarer i Danmark, og selger fremdeles godt. Den er oversatt til både engelsk og russisk, og en tysk oversettelse er på vei. Det jobbes også med et filmmanus.

Seeren fra Andalusia er første bok i en trilogi der hver bok er frittstående. Alle tre bøkene skildrer større mysterier som er i ferd med å avdekkes i vår tid. De andre to titlene i trilogien er Maria Magdalena og Gral. I Danmark har Lars Muhls bøker nærmest oppnådd kultstatus. De gjenopptrykkes og selges i opplag etter opplag til et stadig større publikum.

Om boken:
Musikeren Lars Muhl setter seg på toget til Sør-Spania og ser tilbake på år med depresjon og søken. Deriblant møtet med Seeren på et fjell i Frankrike. Vismannen ba ham velge: Vil han bare flørte teoretisk med mystikk, eller vil han begynne å praktisere?

Seeren ga ham oppgaver som virkelig forandret ham. Men Lars har mer igjen å lære. Han må overskride det lille jeg'ets tankeformer og spille på lag med universet. Hvor lett er det for en tidligere rockestjerne med nok av ambisjoner på egoets vegne?

«Hvis mennesket var klar over i hvilken grad det er forbundet med alt, ville det handle og innrette seg fullstendig annerledes», sier Seeren. Denne usedvanlige boken er basert på forfatterens eget møte med en synsk healer i Spania.

Lars Muhl (f. 1950 i Århus) er forfatter, låtskriver og sanger. Han er utdannet ved Det Jyske Musikkonservatorium, og solgte over en million album frem til 1999. Siden har han skrevet 13 bøker.

Seeren fra Andalusia er den ellevte boken fra Flux forlag som bærer Eco-Libris merket. Eco-Libris er et grønt initiativ som gjør det mulig for forlag å gjøre noe fornuftig og overkommelig som påvirker vår fremtid: å plante trær for de bøker vi selger eller et antall trær for hvert opplag vi trykker. Til nå har vi plantet nesten 12.000 nye trær.


Del denne pressemeldingen på: