Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Vilja på handletur
Lene E. Westerås debuterer.
Av Bent Johan Mosfjell, 15. August 2010, kl. 9.03

Pressemelding fra MargBok:

Vilja på handleturTittel: Vilja på handletur
Forfatter: Lene E. Westerås
Illustratør: Akin Duzakin
Billedbok for barn
32 sider, MargBok 2010
ISBN-nr: 978-82-997639-6-7

Margbok har den store glede av å presentere en rykende fersk barnebok fra en debutant. Det er blitt en annerledes og spennende bok. Vilja på handletur er en gjennomillustrert barnebok for allaldersgruppa, men spesielt for de mellom 4 og 8 år.

Vilja skal i butikken å handle melk, og på sin tur møter hun mennesker og hagenisser og får mange nye inntrykk . Forfatteren bruker et språk som leker seg inn i rytmer og doble klangbunner. Ved å aktivt gjøre bruk av gjentakelser og bokstavrim, beveger teksten seg som en sammenhengende bølge gjennom hele handlingsforløpet, og illustratøren Akin Duzakin utvider fortellingen med sine eventyrlige og spennende illustrasjoner.

Forfatteren:
Lene E. Westerås (1969) debuterer nå med boka Vilja på handletur. Hun deltok første gang i Cappelens Signaler i 2005. Hun har tidligere deltatt i antologier, skrevet dramatikk for barn og vært hovedredaktør på den store Palestina-antologien «Med håpet som våpen» i høst. Hun er stifter og medredaktør i det litterære tidsskriftet Kuiper.

Illustratøren:
Akin Duzakin (1961) er en av Norges fremste billedbokillustratører med mange barnebøker bak seg. I 2006 mottok han Bokkunstprisen for sitt virke som nyskapende og toneangivende illustratør.


Del denne pressemeldingen på: