Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Affektlære
Ny roman fra Agnar Lirhus
Av Bent Johan Mosfjell, 17. September 2010, kl. 19.03

Pressemelding fra Oktober:

AffektlæreAgnar Lirhus
Affektlære

ROMAN | IB. KR. 349,- | ISBN: 978-82-495-0769-6

Helt siden han begynte å spille klassisk gitar, den gangen han hadde søkt seg inn på musikklinja på den videregående skolen i byen hvor han vokste opp, visste han at det var det som var hans forse: disiplinen. Vennene var kreative og kvikktenkte, men han var beinhard. Det var sånn han måtte gjøre det, ikke føle, men gjøre. Han overkom sin egen talentløshet ved å ta tida og tålmodigheten i bruk, og så lenge han ikke satte seg sjøl i situasjoner hvor han kunne bli overrumpla, så lenge han aldri lot seg overtale til å ta ting på sparket, gikk det bra. Så lenge han spilte på sine egne premisser.

Affektlære er en fortelling om musikk og kjærlighet. Og om å gi seg i tide.

Agnar Lirhus er født i1978 i Moss. Han debuterte i 2005 med romanen Skogen er grønn, som ble nominert til P2-lytternes romanpris, og som er oversatt til svensk. Han har også utgitt romanene Til øya (2006) og Mount Tupelo (2009).


Del denne pressemeldingen på: