Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Snakk til meg
Ny bok fra Vigdis Hjorth
Av Bent Johan Mosfjell, 5. September 2010, kl. 14.35

Pressemelding fra Cappelen Damm:

Snakk til megVigdis Hjorth: Snakk til meg

En politisk undersøkende roman om å justere kurs midt i livet og ta noen uforferdete valg.

Ingeborg er en middelaldrende, forsiktig bibliotekar fra en norsk småby. Mannen er død, sønnen har flyttet fra henne og tar ikke kontakt. På en reise til Cuba lar hun seg sjarmere av en mann som synger og spiller trommer i bakhagen på hotellet. Er det kjærlighet hun opplever?

Han er svart og fattig, men smart, hun er hvit og rik, men ensom. Det mette forbrukersamfunnet Norge blir satt opp mot det bankerotte Cuba og Ingeborg setter alt inn på å vinne over politiet og UDI for å få denne mannen inn i landet.

Snakk til meg handler om en kvinnes forhold til seg selv, sin fortid og til de myndigheter hun så langt har vært lojal mot. Til en elsker. Og ikke minst til en sønn.

Kr 359

Utgis også som lydbok

Vigdis Hjorth har en særegen posisjon i norsk litteratur. Hun utgitt både barnebøker, ungdomsbøker, noveller og romaner for voksne, blant disse Jørgen + Anne er sant (1984), Om bare (2001), Hjulskift (2007) og Tredje person entall (2008).


Del denne pressemeldingen på: