Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Titanens forbannelse
Percy jackson på nye eventyr!
Av Bent Johan Mosfjell, 24. September 2010, kl. 20.15

Pressemelding fra Schibsted Forlag:

Titanens forbannelseTitanens forbannelse er tredje bok i den prisbelønte og kritikerroste Percy Jackson-serien. Bøkene har ligget på New York Times bestselgerliste i over 160 uker, og får stadig nye tilhengere.

Også norske barn har trykket denne fantastiske helten - halvt gresk gud, halvt menneske - til sitt bryst. Særlig populære er bøkene blant gutter som egentlig ikke er så glad i å lese. Kanskje fordi Percy Jackson er en urokråke som lider av både dysleksi og ADHD?

«Likte du Harry Potter, vil du elske Percy Jackson.» Aftenposten
«En garantert suksess.» VG

I Titanens forbannelse er Percy i trøbbel igjen! To nye, mektige halvguder har dukket opp, og Annabeth er forsvunnet. I halvblodsleiren spår Orakelet at noe forferdelig skal skje med en av halvgudene – men ingen vet hvem. Percy og vennene hans trosser alle advarsler og drar ut for å lete etter Annabeth – intetanende om den forferdelige fellen titanen Kronos har lagt ut for dem.

Percy står nå overfor sin farligste utfordring hittil. Klarer han å bryte den grusomme titanens forbannelse?

Forfatteren Rick Riordan har tidligere jobbet som lærer, men er nå forfatter på heltid. Han bor i San Antonio, USA, med kone og to sønner. Les mer om forfatteren og bøkene hans her:

Rick Riordans hjemmeside.

Percy Jacksons hjemmeside.

Bokdata:
Percy Jackson 3 – Titanens forbannelse, ISBN: 978-82-516-2717-7, ib. kr 299,-, oversatt av Torleif Sjøgren-Erichsen.


Del denne pressemeldingen på: