Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Drapet på Taparud Gård
Bjørn Bottolvs med ny Oslo-krim
Av Bent Johan Mosfjell, 8. Oktober 2010, kl. 20.59

Pressemelding fra Kolon Forlag:

Drapet på Taparud GårdMannen med over 30 års erfaring som politimann, Bjørn Bottolvs, er tilbake med en ny bok om den patruljerende politimannen Jo Kaasa i hovedrollen, Drapet på Taparud Gård.

Willy Lindkvist blir funnet drept i stallen på Taparud Gård i Maridalen i Oslo. Han er eier av gården der unge jenter har hester på fôr og rir. Den patruljerende politibetjenten Jo Kaasa er først på stedet, og sammen med sine kolleger ved Majorstua Politistasjon avdekkes det ganske snart at gårdeieren har misbrukt og forgrepet seg på noen av de unge jentene som har vanket i stallen, og at svært mange personer kan ha hatt motiv for å stikke kniven i ham. Samtidig får Kaasa beskjed om at han har en datter på 19 år som han ikke visste om, og den ukjente datteren vikles inn i livet hans på måter han ikke har kontroll over.

Drapet på Taparud Gård er troverdig, spennende og ubehagelig realistisk, og er Bjørn Bottolvs' sjuende Oslo-krim med den patruljerende politibetjenten Jo Kaasa i hovedrollen.

Bjørn Bottolvs, født 1946, bosatt i Bærum og forhenværende førstebetjent ved Oslo politikammer. Han debuterte med kriminalromanen Kometen i 1999. Deretter fulgte Is (2002), Mairegn (2004), Når natta er som svartest (2006), Døde vitner lyver ikke (2007) og Granaten (2009). Han har også skrevet to bøker for barn og unge.

240 sider innb. Kr 349,-


Del denne pressemeldingen på: