Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
My Way
Jan Thomas med sine erindinger.
Av Bent Johan Mosfjell, 31. Oktober 2010, kl. 10.27

Pressemelding fra Aschehoug:

Jan Thomas. My WayTittel: Jan Thomas. My Way
Forfatter: Anne-Karine Strøm

Pris: 299,-
ISBN 978-82-03-23865-9
Innbundet

• Fra Jan Bertin Østervold til Jan Thomas
• Kjendisvenner og glitterbyen Hollywood
• Skjønnhetstyranni og steroider
• Verden rundt som modell
• Filmstjernenes stylist og frisør
• Modningstid og den store kjærligheten
• Engasjementet for kreftsaken

Dette er historien om kjendisstylisten og TV-stjernen Jan Thomas. I denne boken forteller han om en dramatisk barndom og oppvekst, om den første tiden som frisør, modell og dragartist – og om veien ut i verden. Vi får høre om mangfoldige år blant annet i Hollywood, der han prøvde å slå seg opp som skuespiller og modell. Han var ennå ikke fylt 25 da han levde et glamorøst liv med prestisjefylte oppdrag som internasjonal modell, hadde flere film- og TV-roller og drev egen business som stylist og makeup-artist. Først etter 17 år satte han foten på norsk jord igjen.

Jan Thomas forteller åpent og ærlig om problemer i familien, om seksuell oppvåkning, om heftig sosialt liv, venner og kjærester, oppturer og nedturer. Og om et nytt og bedre liv hjemme i Norge igjen, der karrieren virkelig har tatt av. Boken er full av anekdoter og utrolige opplevelser og viser oss mennesket Jan Thomas.

«Jan is not only an exceptionally gifted make-up artist, but an extraordinary kind of person with extreme integrity. That makes a big difference, because when someone is touching you in such an intimate way, that kind of goodness brings out the most beautiful you. It takes a special kind of person to make make-up really happen. Jan has the touch.» Sharon Stone

Del denne pressemeldingen på: