Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
En forræder etter vårt hjerte
John le Carré med ny thriller.
Av Bent Johan Mosfjell, 14. November 2010, kl. 16.31

Pressemelding fra Cappelen Damm:

En forræder etter vårt hjerteEn forræder etter vårt hjerte er en ​fengende, nyansert og politisk innsiktsfull spenningsroman med hvitvasking av mafiapenger som tema.

John le Carré er en forfatter som gang på gang har gjenoppfunnet spionromanen. I En forræder etter vårt hjerte er det hvitvasking av mafiapenger som er tema. Vi møter Dima, en russer som vil inn i varmen, og sentralt i denne planen står et ungt, britisk par på kjærlighetsferie i Karibia. Perry Makepiece er en fremragende foreleser i litteratur. Sammen med sin kjæreste, advokat Gail Perkins, blir han allerede på dag to av drømmeferien utfordret til et parti tennis av Dima. Det unge paret får god kontakt med den karismatiske, russiske mangemillionæren. Han ser på de to som sin billett til Vesten, og Perry tar på seg oppdraget med å formidle Dimas ønsker til MI6. Men planen skal få skjebnesvangre konsekvenser for alle tre.

Hva er forskjellen mellom britiske helter og russiske oligarker når det kommer til stykket?

En forræder etter vårt hjerte er en fengslende og engasjerende roman som problematiserer motiver og moral hos alle de involverte, og hvor grådighet og korrupsjon er fremtredende.

Oversatt av Heidi Grinde
Kr 369

En forræder etter vårt hjerte utgis også som lydbok.


Del denne pressemeldingen på: