Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Incubo
Stig Ellingsen er på banen med en forrykende thriller.
Av Bent Johan Mosfjell, 7. November 2010, kl. 10.53

Pressemelding fra Commentum Forlag:

IncuboPolitiet står maktesløse etter flere mystiske drap. Samtidig kommer det terrortrusler fra en ytterliggående islamistisk gruppe. Etterforskningsleder Bjørn Berner i Stavanger-politiet strever med å holde hodet kaldt i en presset situasjon, som kan utvikle seg til å bli hans verste mareritt. Et bestialsk overgrep begått etter krigen er den eneste ledetråden, men denne saken finnes ikke i politiets arkiver. Berner må bruke utradisjonelle metoder og tøye loven til det ytterste for å overleve i en intens jakt hvor han selv opplever å være både jeger og bytte på samme tid.

Tittel: Incubo
Forfatter: Stig Ellingsen
ISBN: 9788282330220
Format: 15x21 cm
Antall sider: 260
Innbundet
Kr 298


Del denne pressemeldingen på: