Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Oprah
Dette er den usminkete historien om Oprah Winfrey.
Av Bent Johan Mosfjell, 14. November 2010, kl. 15.26

Pressemelding fra Schibsted Forlag:

OprahOprah – den fattige, fargede jenta som endte opp som en av verdens mest innflytelsesrike kvinner.

Oprah Winfrey er kjent som vertinne i eget TV-program, Oprah Winfrey-show, som har vunnet en rekke priser. I dag er hun USAs rikeste kvinne, etter at hun har bygd ut showet til et imperium som omfatter bøker, bokklubb, radio, magasiner og internett. Bøkene hun anbefaler fyker raskt til toppen av bestselgerlistene, og magasinet hennes, ”O, The Oprah Magazine”, er USAs sjuende mest leste tidsskrift.

Oprah Winfreys livshistorie er både tragisk og fantastisk og veien til suksess har vært alt annet enn lett. Hun ble født av en svært ung mor i Mississippi i 1954, og vokste opp i fattigdom. Hun opplevde å bli seksuelt misbrukt gjentatte ganger fra hun var ni til hun var 14. I dag står hun fjellstøtt som ikon for kvinnelige TV-seere over hele verden og er selve bildet på den amerikanske drømmen.

Kitty Kelley er en internasjonalt anerkjent og prisbelønnet suksessforfatter. Hun har brukt tre år på å skrive denne uautoriserte biografien om Oprah Winfrey, og intervjuet mer enn 850 kilder. Kelley er kjent for å ha en nærgående penn. Boken om Oprah Winfrey er trykket i et førsteopplag i USA på mer enn 600.000 eksemplarer.

Bokdata:
Oprah, ISBN: 978-82-516-2659-0, ib., 569 s., kr 339


Del denne pressemeldingen på: