Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Historien om Spania
Herman Lindqvist skriver spennende om Spania.
Av Bent Johan Mosfjell, 4. April 2011, kl. 18.36

Pressemelding fra Schibsted Forlag

Historien om SpaniaHistorien om Spania
Herman Lindqvist

Spanias dramatiske og ofte blodige historie er spennende lesning. Dette er fortellingen om et stolt og patriotisk folk og mange av begivenhetene som har formet det solfylte landet vi kjenner i dag.

I denne boken forteller Herman Lindqvist levende og inspirerende om Spanias mer enn 30 000 år gamle historie. Han begynner med de berømte hulemaleriene i Altamiragrotten og tar oss med helt frem til det nye Spanias fødsel ved Francos død i 1975.

Mange har Spania som sitt fremste feriemål, men kunnskapen om middelhavslandet er ofte mangelfull. Lindqvist vil med denne boken vise oss at bak turistenes forestillinger skjuler det seg et fascinerende Spania som få nordboere kjenner til.

«Här tycks finnas det mesta som en utlänning någonsin kan tänkas vilja veta om ämnet spansk historia, och kanske lite till.»
Tidsskriftet Populär Historia

Herman Lindqvist er født i 1943. Han begynte sin karriere som journalist og i over tjue år dekket han krig og katastrofer over hele verden. Han bor i Frankrike sammen med kona Birgitta, som også er forfatter. Siden 1990 har han vært forfatter på heltid og har hittil skrevet 50 bøker, fremfor alt historiske verk og biografier. Schibsted Forlag har gitt ut seks av bøkene hans: Napoleon, Colombus, Revolusjon, Madame de Pompadour, Karl Johan – Jean Bernadotte – soldaten som ble konge og nå Historien om Spania.

Bokdata:
Historien om Spania, ISBN 978-82-516-3624-7, ib. 432 s., kr 369,-:


Del denne pressemeldingen på: