Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Røff guide til Tour de France 2011
Alt om Tour de France!.
Av Bent Johan Mosfjell, 1. Juli 2011, kl. 10.04

Pressemelding fra Schibsted Forlag:

Røff guide til Tour de France 2011Johan Kaggestad og Hans Petter Bakketeig
Røff guide til Tour de France 2011

Sommerens viktigste sportsbegivenhet nærmer seg og i denne boken finner du alt du trenger å vite om Tour de France: Fra fakta og analyse om årets ritt til dramatiske fortellinger om helter, skurker og syndebukker i løpets historie.

Her er stoff om hvert av de 22 lagene, om favorittene til den gule eller grønne trøya og om alle de 21 etappene. Du kan lese om de mektige fjellene og spennende byene langs løypa og du får tips om mat og severdigheter underveis.

Sykkelekspert Johan Kaggestad gjør dypdykk i emner som fordeling av oppgaver innad i et sykkellag, sykling i sidevind, spurt versus sprint, høydetrening, lagtempo og stående eller sittende sykling.

Boka er dessuten full av de utroligste fortellinger fra sykkelrittets hundreårige historie og viser hvorfor Tour de France i dag er verdens største årlige idrettsarrangement og en folkefest for millioner av tilskuere langs løypa eller foran TV.

Boka er et "must" for alle som følger sendingene fra Tour de France eller legger turen til Frankrike i sommer!

Johan Kaggestad (f. 1943) er Norges fremste sykkelekspert og har kommentert Tour de France live for TV 2 i ti år. Han har vært landslagstrener i langdistanse friidrett og var blant annet personlig trener for Grete Waitz og Ingrid Kristiansen.

Hans Petter Bakketeig (f. 1963) har skrevet boka Kampen om den gule trøya. Tour de France gjennom historien (2008). Han har jobbet mange år som redaksjonssjef og redaktør i Gyldendal, og er i dag forfatteragent i Stilton Literary Agency.

Bokdata:
Røff guide til Tour de France 2011, ISBN 978-82-516-5550-7, hft., 255 s., kr 149,-.


Del denne pressemeldingen på: