Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Din godhet
Ny roman av Linda Olsson.
Av Bent Johan Mosfjell, 8. Januar 2012, kl. 11.14

Pressemelding fra Vigmostad & Bjørke:

Din godhetDin godhet
Linda Olsson

Marion Flint lever alene i et lite hus ved kysten av New Zealand. Hun arbeider deltid som lege i den nærmeste byen.

En dag møter hun den lille maorigutten Ika. Det oppstår et uvanlig vennskap mellom den tause guttungen og den eldre kvinnen. Hans blotte nærvær og ikke minst hans spørsmål, vekker minner som hun altfor lenge har unngått.

Marion vender tilbake til barndommen hos morfaren på Åland, en trygg tid som altfor brått ble avbrutt da hun måtte flytte til Stockholm. Hun minnes morens voldsomme ekteskap som ble avsluttet så dramatisk med at begge søsknene ble bortadoptert. De mistet all kontakt – helt til de uventet møttes tretti år senere. Et møte som fikk uante konsekvenser i begges liv.

Linda Olsson har i sine to foregående romaner utforsket nye steder i verden, men hun vender alltid tilbake til sine to hjemland: Sverige og New Zealand. Og i likhet med La meg synge deg stille sanger og Taushetens konsekvenser kjennetegnes Din godhet av en presis og nær fortellerstemme som har grepet og begeistret millioner av lesere verden over.

ISBN 9788241906541 Kr 369,-


Del denne pressemeldingen på: