Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Stolpesnø
Marit Reiersgård krimdebuterer.
Av Bent Johan Mosfjell, 29. Januar 2012, kl. 12.57

Pressemelding fra Gyldendal:

StolpesnøStolpesnø
Marit Reiersgård

Femårige Oda går ut for å leke i snøen. Hun kommer aldri inn igjen.

Pris: 299,-

Det er 25. januar, det snør tett. Brøytebilen dundrer langs de smale veiene i Lier utenfor Drammen. Fem år gamle Oda tar på seg den rosa parkdressen og går ut for å ake. Hun kommer ikke inn igjen til middag, hun er sporløst borte. I nabohuset tyvlåner unggutten Raimo morens bil for å kjøre til den kvinnelige tegnelæreren sin. Han finner henne kvalt, og tilsynelatende voldtatt. Likevel velger Raimo å holde munn om det han ser.

Hvilke hemmeligheter er det som skjuler seg i vintermørket?

Politietterforskerne Bitte Røed og Verner Jacobsen begynner det vanskelige arbeidet med å avhøre mennesker på et lite tettsted. Alle kjenner hverandre, alle vet noe. Og alle ønsker noe mer for livene sine.

Forfatter: Marit Reiersgård
Utgivelsesår: 2012
320 sider
1. utgave
ISBN/EAN: 9788205424753


Del denne pressemeldingen på: