Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Rolig ved midnatt
Denise Mina starter en helt ny krimserie.
Av Bent Johan Mosfjell, 23. Februar 2012, kl. 13.16

Pressemelding fra Vigmostad & Bjørke:

Rolig ved midnattRolig ved midnatt
Mina, Denise
Pris: 349,–
387 sider
ISBN: 978-82-419-0712-8

Det er en fredelig søndagskveld i en forstad til Glasgow. En varebil stanser og en gruppe maskerte menn stormer ut. De bryter seg inn i et av husene, holder familien fanget og forlanger flere millioner i løsepenger. Den forskrekkede familien protesterer – de er ikke i besittelse av en slik sum. Angriperne kidnapper bestefaren i huset og forsvinner ut i natten.

Alex Morrow er tilkalt for å etterforske den mystiske saken. Hvem er mennene, og hvorfor trodde de at en vanlig familie satt på så mye penger? Familiemedlemmene selv sier ingenting. Men når Morrow går dypere inn i materien, finner hun flere mørke hemmeligheter.

Oversatt av Halvor Kristiansen

Engelsk presse om Rolig ved midnatt:

«Grusomt gripende.» - The Independent

«Denise Mina er uhyre følsom overfor den mentale tilstanden til karakterene sine, og hun gjengir karakterene med en presisjon som opphever skillet mellom heroisme og skurkaktighet.» - The Guardian

«I likhet med alle de beste krimforfatterne klarer Denise Mina å få melodramatiske hendelser til å virke troverdige fordi karakterene og omgivelsene er så autentiske.» -Daily Telegraph

Om forfatteren: Denise Mina er født i 1966 og bor i Glasgow. Hun er forfatter av de populære Garnethill-bøkene og serien om Paddy Mehan og har vunnet mange priser for sine utgivelser. Rolig ved midnatt er den første boken i en ny serie med etterforsker Alex Morrow i hovedrollen

Del denne pressemeldingen på: