Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Rough Guide
Seks reiseguider til norsk i første omgang,
Av Bent Johan Mosfjell, 26. Februar 2012, kl. 22.18

Pressemelding fra Cappelen Damm:

Rough Guide til New YorkEkspertenes tips til de beste opplevelsene!

Rough Guide er en av verdens sterkeste merkevarer innen reiseguider og har eksistert i over 30 år. Bøkene er blant reiseguru Jens A. Riisnæs favorittguider. Endelig foreligger kvalitetsguidene på norsk!

Rough Guide gir deg alt du trenger å vite for å få mest ut av storbyoppholdet – takket være flotte bilder og inspirerende tekst om hva man kan oppleve i byen – severdigheter, shoppingmuligheter, spisesteder, utesteder, hoteller m.m. Guidene har også gode og tydelige kart – i hvert kapittel og et eget løst lommekart – hvor alle anbefalte steder er avmerket, slik at du lett kan finne fram til stedene du har lyst å besøke. Oppdatering skjer hvert 2. år.

Guidene innledes med en tekst om hva som er hot og hva som ikke er det i byen, i tillegg til tips om hvordan du får mest mulig ut av byen på kort tid, tilpasset hvem du er og hvordan du reiser. Høydepunktkapitlet peker på det aller beste som byen har å by på innen severdigheter, restauranter, kafeer, parker, uteliv, shopping … Deretter følger områdekapitlene med generell informasjon om området, severdigheter, kafeer og restauranter, utesteder og shoppingmuligheter, som også er avmerket på kartutsnittet i begynnelsen av kapitlet. Guidene har dessuten eget kapittel om overnatting og avslutningsvis et kapittel med alle praktiske opplysninger du trenger, en liten ordliste med nyttige ord og uttrykk samt en menyhjelp og en kronologisk oversikt over byens historie.

I første omgang utgis følgende titler på norsk:
Barcelona: Oversatt av Jens Holmboe
London: Oversatt av Lene Katrine Hoff
New York: Oversatt av Rune R. Moen
Paris: Oversatt av Lotte Holmboe
Praha: Oversatt av Torgeir Ulshagen
Roma: Oversatt av Lotte Holmboe

Guidene koster kr 179,- pr stk.


Del denne pressemeldingen på: