Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Golden Boys
Arild Stavrum med fotballkrim.
Av Bent Johan Mosfjell, 7. Mars 2012, kl. 1.10

Pressemelding fra Oktober:

Golden BoysArild Stavrum - Golden Boys

ROMAN | IB. KR 379,– | ISBN: 978-82-495-0885-3

Norges mektigste fotballagent, Arild Golden, blir funnet brutalt drept på kontoret sitt i Ullevål stadion. Karismatiske Golden frontet Norges beste fotballspillere og var en skruppelløs forretningsmann som presset alle konkurrenter ut på sidelinja. Hvem hadde et motiv for å drepe ham? Forsmådde fotballspillere, utkonkurrerte agenter, rundspilte klubbledere, for å nevne noen.

I kjølvannet av drapet på Arild Golden virvles det opp rykter om utroskap og uhørte allianser, om milliardbeløp som ikke lar seg spore, og historier om afrikanske fotballtalenter som dumpes uten papirer når de ikke innfrir.

Steinar Brunsvik, tidligere Ajax- og landslagsspiller, nå advokat, havner midt i sakens sentrum når drapsmistenkte Taribo Shorunmo hyrer ham som forsvarsadvokat. Brunsvik oppdager dessuten at hans egen fotballkarriere hadde tilknytning til Golden-saken. Han er midt i et skittent spill som blir stadig farligere.

Golden Boys er en forrykende og underholdende kriminalroman.

Arild Stavrum debuterte med romanen 31 år på gress (2008), som samme år ble kåret til en av årets beste sportsbøker av Dagens Nyheter i Sverige. Stavrum er tidligere fotballspiller fra blant annet Aberdeen og Besiktas, og han har vært hovedtrener for Molde og Skeid.


Del denne pressemeldingen på: