Kategorier:
Søk i artiklene
Månedsarkiv:
Vi er i gang!
Endelig er Bokavisen her! Vi skal bli det naturlige startpunkt og nyhetskilde for mennesker som er interessert i bøker. Bokens verden er stor! Nesten uendelig stor. Det betyr selvsagt at vi vil bruke litt tid på å skape selve internettavisen for boklesere slik den bør være.
Av Bent Johan Mosfjell, 2. Mai 2006, kl. 11.22

Vi er i full gang med å få oversikt over det som skjer i bokverdenen. Kontakt etableres med alt fra forlag til andre bokressurser. På den måten vil vi få den beste tilgang til boknyhetene.

Bokavisen er stedet der du skal kunne lese om alt som har med bøker å gjøre. Du vil selvsagt finne bokanmeldelser som i andre aviser. Vi vil i tillegg linke videre til andre sine anmeldelser, du vil gjennom Bokavisen ha tilgang til alt som legges ut av bokanmeldelser på internett.

Vi skal i tillegg skrive kritisk om både bokbransjen og forfattere. Du vil finne info om nesten alt som utgis av nye bøker. På en internettavis er det plass til både det brede og det smale. Vi har ikke 5 sider en gang i uken til rådighet.

Vi skal også heve blikket. Både i tid og rom. Det er skrevet mange flere bøker i fortiden enn det som vil bli skrevet i 2006. Hvorfor da ikke vende blikket tilbake til fortidens perler? Det ligger et vidunderlig spennende univers åpent for alle leseglade mennesker.

Å tro at drøye fire millioner nordmenn skriver de beste bøker - og at alt godt utgis på norsk - er en stor utopi. Vi vil derfor også se ut mot den store verden. Hva er det de leser andre plasser? Hva skrives i andre land? Vi håper vi kan ta deg med på noen spennende oppdagelsesferder!

Vi gleder oss til den skrivejobben vi har foran oss. Bokavisen er for boklesere. Først og fremst håper vi at vi kan inspirere deg til gode leseopplevelser i sofaen eller godstolen. Balsam for kropp og sjel.


Del denne artikkelen på: