Kategorier:
Søk i artiklene
Månedsarkiv:
Nye bøker om mat og vin
To nye kulinariske nytelsesguider for gastronomiske nybegynnere og erfarende reisende er på markedet fra Vigmostad og Bjørke. Ett nyttig verktøy for mat- og vinelskere
Av Kari Hagen, 15. Juni 2006, kl. 10.56

mat og vin i FrankrikeFor dem som elsker å utforske Frankrikets fantastiske kjøkken og smake seg igjennom de 21 regionene i vinens verden er boken Mat og vin i Frankrike av Arne Ronold, Niels Ehler og Jørgen Mønster en detaljert og omfattende guide som tar for seg alt i fra Michelinrestauranter til de små og ukjente spisestedene, markedene og spesialforretningene som Frankrike er så rik på.

Regionene gjennomgås i detalj med hensyn til lokale tradisjoner, råvarer og produsenter av både mat og vin. Nyttig informasjon om hva som er verd å prøve og hva som er verd og bringe med seg hjem.

For dem som sverger til Italia kan du med reiseguiden Mat og vin i Nord-Italia på egenhånd utforske det ypperste av gastronomiske opplevelser. I Nord-Italia finner du kulinariske verdensattraksjoner som baroloviner og hvite trøffler Piemonte, fisk fra Gardasjøen og Venezias tradisjonsrike kjøkken.

Nord-Italias syv regioner gjennomgås i detalj med hensyn til lokale råvarer og produsenter av både mat og vin.
Her finner du svar på hva som er verdt å nyte på stedet, og hva som lønner seg å ta med hjem.


Del denne artikkelen på: