Kategorier:
Søk i artiklene
Månedsarkiv:
Kultfenomenet fra Arne Treholt ute igjen
Oktober forlag og presenterer Ninjateknikk II Usynlighet i strid 1978.
Av Kari Hagen, 20. September 2006, kl. 8.04

NINJATEKNIKK II
USYNLIGHET I STRID 1978

NINJATEKNIKK II<br />
USYNLIGHET I STRID 1978Kommandø Arne Treholt Dette er selveste Kommandør Arne Treholts håndbok i ninjateknikker fra 1978, da han tjenestegjorde som instruktør på Marinjegerkommandoens Ninjaskole i Ramsund. Her kan man lære alle de grunnleggende teknikkene som inngår i kunsten å gjøre seg usynlig for motstanderen: usynlighetsteknikk, lusketeknikk, forsvinningsteknikk, samt ulike åndelige teknikker. Som Treholt formaner i innledningen: «Vær mystisk. Det tilfører spillet dybde og skaper frykt i sinnet til fienden. Hold deg for deg sjøl. Ikke spis blant de andre menneskene. Ikke skryt til kvinnene. Ikke heng på kroene. Ikke vis styrke eller ferdighet: Vær ydmyk i framferda di.»

Denne boka har tidligere foreligget i en paperback utgave og har ligget i over 60 uker på Tronsmos bestselgerlister. Boka foreligger nå i ny, slitesterk utgave med solid olivengrønn lerretsinnbinding.

Boka er gjennomillustrert, og Treholt demonstrerer selv teknikkene på fotografier.

«Denne boka genererer ikke få hevede øyenbryn, forundrede mailutvekslinger og latterbrøl mellom reolene» Eirik Bø | Tronsmo Bokhandel

«En invit till att tänka nytt om Norges mest omtalade spion. När man väl skrattat färdigt, alltså» Public Service

«Hysterisk morsom, og kan samtidig leses som intelligent og sofistikert samfunnskritikk. Snedig» Magasinet Mann

Thomas Cappelen Malling er født i Kongsvinger i 1970, og bor i Oslo. Cappelen Malling står bak Kommandør Arne Treholts Ninjateknikk II - usynlighet i strid 1978 som har blitt et kultfenomen.


Del denne artikkelen på: