Kategorier:
Søk i artiklene
Månedsarkiv:
Erotisk, pirrende og provoserende
En gledespike beretter om norske horekunders ustyrelige begjær
Av Kari Hagen, 11. Oktober 2006, kl. 16.12

8292605347.bmpErica Steen (f. 1940) har et langt liv som luksusprostituert bak seg. I boken Gjennom nøkkelhullet forteller hun om sine klienters seksualønsker, og avslører at makt-Norge ikke kommer til kort hva gjelder pikante og heftige drifter.

Dette er en erotisk, pirrende og til tider provoserende leseopplevelse. Erica Steen ønsker å vise at prostitusjonsyrket har en nyttig rolle i samfunnet, og hun angrer ikke på sitt valg av yrke. Selv i dag i en alder av 66 år har Erica kontakt med kunder og flere av dem har hatt kontakt med henne fra tidlig på 70-tallet.

Gjennom nxkkelhullet er bede en dokumentar om seksuelle drifter og mangfoldet av disse, og et innlegg i debatten om prostitusjon.

- Dette er en sterk og til tider sjokkerende leseopplevelse. Erica Steen deler med oss sine opplevelser som luksusprostituert. Her blir politikere, embedsmenn (og kvinner!), og andre bokstavelig tatt med buksene nede, sier forlegger Jan Mesicek i Lille Måne.

- Jeg er stolt av yrket mitt, og av alle kundene jeg har hjulpet og hatt kontakt med gjennom mange år. Prostitusjonsyrket har en viktig og nyttig rolle i samfunnet, vi dømmer ingen og det er mange der ute som trenger oss, sier Erica Steen (66).



Del denne artikkelen på: