Kategorier:
Søk i artiklene
Månedsarkiv:
Lydbokforlaget i posisjon til jul
I Sverige har handelsnæringen nettopp kåret lydbøker til årets julegave. Også lydbokforlaget har hatt sterk og jevn vekst i salget dette året. De ferskeste nyhetene gode tips finner du her.
Av Kari Hagen, 25. November 2006, kl. 15.29

Den svenske handelsnæringen melder om at interessen for lydbøker lest av profesjonelle skuespillere har eksplodert og at to millioner svensker lytter på lydbøker når de lager mat, går tur eller kjører bil.

Informasjonssjef i Lydbokforlaget Tonje K. Bertini uttaler følgende:
En undersøkelse viste i vår at 16 % var kjent med produktet, men at bare 4 % av befolkningen hadde hørt en lydbok. – Vi er sikre på at disse tallene har økt allerede, og vi ser behov for allerede neste år å gjøre nye og grundige undersøkelser for få mer kunnskap om utviklingen i markedet, sier Bertini.

Nyheter fra Lydbokforlaget november 2006

Romaner
Sommer 2005
Helene Uri
De beste blant oss

Tove Nilsen
Sommer 2005

Toril Brekke
Drømmen om Amerika

Andrea D
Margaret Skjelbred
Andrea D

Henning Mankell
Italienske sko

Krim
Tom Kristensen
Dødsriket

Dødsriket
Stein Morten Lier
Bizniz


Humor

Øyvind ThorsenSånn oss imellom

For barn og unge
Tove Jansson
Sånn oss imellom
Det usynlige barnet

Eoin Colfer
Artemis Fowl – Opal-bedraget

Cici Henriksen og Pål Christian Eggen
Den lille bibelhistorieboka

Om utvalgte titler i november:

Nils Ole Oftebro er stemmen til Mummitrollet og de andre figurene i Mummidalen på lydbok. Det usynlige barnet er den tredje boken han leser i serien. Om innlesningen sier Oftebro:

«Bøkene om Mummitrollet er svært poetiske tekster. Tove Janssons bøker henvender seg til alle, uansett alder. Det ligger mye visdom gjemt i Mumidalen. Også for en innleser som er i studio med disse tekstene.»

Tove Nilsen leser selv sin nye roman Sommer 2005, som handler om dramatiske vendinger i en voksen kvinnes liv, hvordan de trygge rammene omkring livet plutselig kan forsvinne og hvordan kjærligheten kan innebære både fornyelse og opphør.

Helene Uri står bak høstens kanskje mest omtalte roman. Hun leser selv lydboken De beste blant oss.

Dødsriket er den første av Tom Kristensens thrillere som utkommer som lydbok. Også Stein Morten Lier er et nytt tilfang til kriminallitteraturen på cd, Bizniz er hans første lydbokutgivelse.

Er du usikker på hva du skal gi i gave til slektninger og venner? En lydbok kan være den perfekte gaven til en som fra før "har alt". Prøv ut Lydbokfolagets gave-beregnings-system som også er tilpasset store slekter med innviklede familieforhold.

Lærern
Listen for oktober - voksen - toppes av Gunnar Staalensen med Dødens drabanter, tett etterfulgt av Dødsriket (Tom Kristensen) og Lærern av Frank McCourt.


Del denne artikkelen på: