Kategorier:
Søk i artiklene
Månedsarkiv:
Melding til våre lesere
Bokavisen er nå tilbake for fullt. Dere har mye å glede dere til.
Av Bent Johan Mosfjell, 3. Juli 2010, kl. 22.43

Grunnet diverse private forhold som vi ikke skal komme inn på her, har det vært lite oppdateringer det siste året. Heldigvis er det et tilbakelagt stadium.

Det vil jevnlig bli lagt ut egne bokanmeldelser og pressemeldinger fra ulike aktører innen bokbransjen. Kalenderen vil være oppdatert, det samme vil gjelde linkene til artikler i andre aviser. Det vil også etterhvert bli laget egne artikler av høy kvalitet.

Bokavisen har vært nettets beste kilde for samlet oversikt over bokanmeldelser i alle medier. Spesielt har vårt forfatterarkiv blitt mye brukt. Siden denne tjenester er så populær, vil vi bruke mye ressurser denne sommeren på å legge inn linker til gamle anmeldelser hos andre sider. På den måten vil vårt arkiv siden 2006 være mest mulig komplett.

De fleste linkene til bokanmeldelser vil den neste måneden derfor være til bokanmeldelser som ikke er nye, noe som vi håper hovedsaklig bare vil plage dem som mener at bøker og bokanmeldelser er ferskvare.

Vi satser på å være ferdig med alle oppgraderingene i løpet av august.


Del denne artikkelen på: