Kategorier:
Søk i artiklene
Månedsarkiv:
Ny lay-out
Mandag 4. juli endrer vi lay-outen til Bokavisen. Forsiden er allerede endret, men undersidene har foreløpig gammel lay-out. Dette endres fortløpende, side for side. Det vil også bli endel andre endringer
Av Bent Johan Mosfjell, 4. Juli 2011, kl. 0.58

Fremover vil Bokavisen kun ha 4 elementer:

1) Hovedsakene. Dette er hovedsaklig bokanmeldelser. Vi har den siste tidne knyttet til oss flere nye bokanmeldere og redaktøren vil også bruke betydelig mer tid på å skrive bokanmeldelser. Ved siden av disse vil det også bli enkelte reportasjer og intervjuer.

2) Vi har korte notiser der vi kommer med kortfattet informasjon om det meste innen bokbransjen. Denne spalten vil bli oppdatert inntil flere ganger hver dag. Disse er lokalisert på høyresiden på forsiden.

3) På venstresiden finner vi fortsatt vår spalte der vi gjengir pressemeldinger fra forlagene. Formålet med denne er først og fremst at leserne skal få informasjon om nye bøker, og da ikke bare bestselgerne.

4) I rammen midt på siden vil vi ha lenker til anmeldelser i andre aviser. Dette er en populær tjeneste som vi etter en rekke forespørsler fortsetter med til tross for at den krever mye arbeid.

For øvrig nevner vi at dere kan følge oss både på Twitter og Facebook. Tips også vennene dine om denne muligheten!


Del denne artikkelen på: