Kategorier:
Søk i anmeldelsene
Månedsarkiv:
Dagboken av Nicholas Sparks
Dagboken er historien om Noah Calhoun som sommeren 1946 blir forelsket i byjenta Allie Nelson.
Av Gjesteskribenter, 27. September 2006, kl. 9.52

Dagboken
Forfatter: Nicholas Sparks
Forlag: Egmont Hjemmet Forlag (Damm)

Anmeldt av Sandra Skillingsaas Moen

DagbokenDe tilbringer en magisk og romantisk sommer sammen før Allie må flytte tilbake til byen med foreldrene sine. De nekter henne å se Noah igjen, og litt etter litt forsvinner minnet om han –men aldri helt. Så kommer krigen og Noah blir sendt ut. Allie møter en annen mann og de forlover seg, i den tro om at hun elsker han minst like høyt som hun elsket Noah. Så like før den store dagen ser Allie et bilde av Noah i avisen, og hun bestemmer seg for å stikke innom å hilse på han. Møtet blir skjebnesvangert og Allie må ta et valg.

Historien er en nydelig, vakker, blomstrende romantisk fortelling om kjærlighet da og kjærlighet nå, om hvordan par overlever alt med hverandre, og ofrer alt for hverandre. Dette er en kjærlighetshistorie som for alt ikke må bli gjemt vekk og glemt. Hvis du ikke blir rørt til tårer i denne vakre boken har du et hjerte av stein!

Dette er Nicholas Sparks første bok, og det var med denne han tok verden med storm første gang. Historien er basert på Nicholas kones besteforeldre.
Den er filmatisert med Rachel McAdams og Ryan Gosling i hovedrollene.


Del denne bokanmeldelsen på:
Forfattere: