Kategorier:
Søk i anmeldelsene
Månedsarkiv:
Minnenes Melodi av Nicholas Sparks
Hvis du vil ha en fantastisk beretning om ungdommelig kjærlighget, kan Minnenes Melodi anbefales.
Av Gjesteskribenter, 19. September 2006, kl. 16.18

Minnenes Melodi
Forfatter: Nicholas Sparks
Forlag: Egmont Hjemmet Forlag (Damm)

Anmeldt av Sandra Skillingsaas Moen

Minnenes melodiHistorien forteller om Landon Carter, en av de tøffeste på skolen, stolt og kjempekul, som uten å verken velge det, eller ville det selv, forelsker seg i outsideren på skolen; prestedatteren Jamie Sullivan. De blir spleiset på alle mulige måter, og ender til slutt opp som det særeste paret på skolen. Jamie lærer Landon om livet og å tro, og det å ikke bry seg om andres mening, bare være deg selv.

Mellom dem blomstrer en kjærlighet dypere og mer virkelig og intens enn de selv visste eksisterte. Men ikke alt er perfekt...

Historien er en fantastisk beretning om kjærlighet, og om at hvis du bare blir satt i de riktige situasjonene, og lærer deg å åpne øynene kan du finne kjærlighet der du minst venter det. Boken er filmatisert med Shane West og Mandy Moore i hovedrollene, en film enhver romantiker må få med seg. Den ber deg være deg selv, og ikke nekte for det, og ikke skjule det. Vær den du vil være, elsk den du vil elske, og den riktige vil elske deg tilbake.

Boken er verken for kort eller for lang. Den omtaler flotte temaer som kjærlighet og sorg uten å virke langdryg, eller få ting til å føles pinlige osv.

Nicholas Sparks er en av de beste forfatteren jeg vet om. Sammen med J. K. Rowling er han den eneste moderne forfatteren som har hatt boken sin på New York Times hardcover og paperback-liste i over ett år. Alle de tre første romanene som ble utgitt har blitt filmatisert. Dagboken (The Notebook), A Walk To Remember og Flaskeposten (A Message in A Bottle).


Del denne bokanmeldelsen på:
Forfattere: