Kategorier:
Søk i anmeldelsene
Månedsarkiv:
Eiendomsskolen av Stian Jacobsen
Eiendomsskolen er akkurat det tittelen tilsier.
Av Frilansere, 16. Oktober 2006, kl. 10.50

Eiendomsskolen
Forfatter: Stian Jacobsen
Forlag: Hegnar Media

Anmeldt av Oda Aarseth

EiendomsskolenBoken er et slags minileksikon for bolighandel i Norge og i utlandet. Stian Jacobsen tar for seg det umettede boligmarkedet her til lands. Den bør absolutt leses i forbindelse med boligkjøp, salg av bolig og av mennesker som skal leie bolig.

Boken starter med selve kjøpeprosessen. Hva Bør man som kjøper ha tenkt igjennom og hvilke fallgruver man bør passe seg for? Hvilke muligheter man har som eier? Forfatteren tipser også om hvilke rettigheter man har dersom man kjøper katta i sekken.

Denne boken gir en enkel innføring av hva man burde vite og ha tenkt gjennom før man gjør sitt livs største investering. Jacobsen tar og for seg paradokset ved at kjøper bruker kortere tid på å kjøpe en bolig enn på en vaskemaskin. Boligkjøp er tross alt det her i livet som man bruker mest tid på å nedbetale.

Jacobsen har med seg flere erfarne eiendomsmeglere på laget. De uttaler seg og kommer med råd. Selger vil få servert hva den potensielle kjøper ser og tenker på før visning. Nyttige tips og råd. Enkle justeringer kan heve salgssummen betraktelig. Det er også viet plass til kjøpeglade nordmenn som er på boligjakt i utlandet.

Forordet er skrevet av Trygve Hegnar. Dette er en enkel, men kjekk, bok å ha lest. Den er morsom og her har alle noe å hente. Den formidler det mest sentrale en kjøper bør være klar over.


Del denne bokanmeldelsen på:
Forfattere: