Kategorier:
Søk i anmeldelsene
Månedsarkiv:
Tenke sjæl av Trond-Viggo Torgersen
En bok for de som er glad i Trond-Viggos låter.
Av Rita Bang Kyllingstad, 4. November 2007, kl. 14.50

Tittel: Tenke sjæl
Forfatter: Trond-Viggo Torgersen
Utgitt: 2007
Sider: 161
ISBN: 9788279002963
Forlag: Pantagruel

Tenke sjælI denne boken blir vi enda bedre kjent med Trond-Viggo og historiene rundt låtene hans. Vi leser om hendelsene som ledet ham til å skrive kjente sangtekster som; Slapp reggae, Harunosågirebort, Far og Hjalmar. Dette er låter de aller fleste har hørt.

Vi er innom sterke 11 år gamle jenter, sommerferie med bestefar, orgeltimer, matematikk, røyking og det å bli far. Kort sagt Trond-Viggos liv fra barndom til nå.

Dette er en fin liten bok. Den er av og til rørende, mest morsom og ganske alvorlig til tider. Den er personlig i tonen, det blir som denne boken er mellom deg og Trond-Viggo. Her får du sjansen til å le, tørke en liten tåre og tenke litt. En fin kombinasjon.

Er man en av dem som elsker Trond-Viggo fantasifulle låter er dette er bok for deg. Her får du fordypet deg i låten, og får vite litt om hvordan den ble til. Er du ikke Trond-Viggo fan fra før, er dette en fin måte å bli kjent med ham på. En søt og sjarmerende bok.

Boken er flott illustrert av Vivian Zahl Olsen i en stil som vi kjenner igjen fra boken Kroppen.


Del denne bokanmeldelsen på:
Forfattere: