Kategorier:
Søk i anmeldelsene
Månedsarkiv:
Formørkelsen av Stephenie Meyer
Grei underholdning, men intet mesterverk.
Av Rita Bang Kyllingstad, 20. Mars 2010, kl. 14.36

Formørkelsen
Forfatter: Stephenie Meyer
Originaltittel: Eclipse
Utgitt: 2009
Format: Digibok
Språk: Bokmål
Spilletid: 18t. 34min.
ISBN: 9788242147127
Forlag: Lydbokforlaget

FormørkelsenFormørkelsen er den tredje boken om Bella, vampyren Edward og varulven Jacob. I denne boken blir Bella virkelig dratt mellom Jacob og Edward og mellom vampyrene og varulvene. De kjemper om hennes gunst og det er ikke lett for Bella å beholde hodet. Hun har gode venner i begge leire, og det ser ut til at de ikke lar seg kombinere. Selv om vampyrene og varulvene er naturlige fiender må de i denne boken overstige noen hindre og finner en overraskende løsning.

I Seattle skjer det en rekke drap som tyder på at det er en eller flere nyfødte vampyrer som ikke har kontroll. Hvorfor blir de ikke stoppet og hvem skaper dem? Det er mye som skurrer, og ikke engang Edwards søster Alice kan se hva dette dreier seg om.

Forholdet mellom Edward og Bella utvikler seg i denne boken. Denne gangen må Bella velge Edward eller Jacob, og det overrasker henne når det ikke er like lett som forventet. Jacob legger ikke skjul på at han vil ha Bella, og Edward er forberedt på å kjempe for å beholde henne.

Som de andre bøkene er denne grei underholdning, men på ingen måte et mesterverk. Det er mer action og spennende vendinger i denne boken enn i ”Under en ny måne”. Nå gjenstår det bare å lese hvordan denne sagen ender.


Del denne bokanmeldelsen på:
Forfattere: