Kategorier:
Søk i anmeldelsene
Månedsarkiv:
Trilleturer av Gry Støvind Hoell
En praktisk og god turguide spesielt for deg som vil ut i Oslomarka på trilletur.
Av Rita Bang Kyllingstad, 4. Juli 2010, kl. 9.49

Trilleturer - Tur- og aktivitetstips i Oslomarka
Forfatter: Gry Støvind Hoell
Utgitt: 2009
Språk: Bokmål
ISBN: 9788205389533
Sider: 207
Forlag: Gyldendal

TrilleturerTrilleturer er en kjekk bok for deg som vil ut i Oslomarka med vogn. Her er alt tilrettelagt for at det skal være enkelt å planlegge en trilletur som passer dagsformen og årstidene.
Turene er delt opp i fem kategorier etter vanskelighetsgrad, fra svært lette turer til krevende turer. Turene er også delt opp i fire hovedområder; Østmarka, Lillomarka, Nordmarka og deler av Bærumsmarka.

Det er også mye god informasjon om hver tur. Hvor lang tid den tar, hvilken årstid den passer best for, stellemuligheter, terreng osv. Det er også godt beskrevet hvordan man kommer tar seg frem til turens startsted, både med kollektivtransport og bil. Det står også en del informasjon om forskjellige aktiviteter på turene. Selve formatet på boken (13 x 22 cm) er veldig hendig og gjør at den er enkel å ta med seg i stellebagen.

Dette er i det store og hele en godt planlagt bok, med det man trenger av informasjon. Denne boken er kjekk å ha, selv for deg som ikke skal på trilletur, men bare vil bli bedre kjent med Oslomarka.

Det er ingen unnskyldning for ikke å komme seg ut i marka lenger nå.


Del denne bokanmeldelsen på:
Forfattere: