Kategorier:
Søk i anmeldelsene
Månedsarkiv:
Julekuler av Arne & Carlos
En gjennomført strikkebok med gode doser julestemning.
Av Rita Bang Kyllingstad, 16. Februar 2011, kl. 21.14

Julekuler
Forfattere: Arne & Carlos
Utgitt: 2010
Format: Innbundet
Språk: Bokmål
Sider: 143
ISBN: 9788202327170
Forlag: Cappelen Damm

JulekulerArne og Carlos sine Julekuler har gått som en farsott på norske strikkeblogger i vinter. Diskusjonen på hvor vidt de er fine eller ikke har også gått sin gang. I denne flotte boken er det så mange julekuler at det skal godt gjøres å ikke finne et motiv du liker. Her er alt fra snøkrystaller, griser og hjerter, til lys og engler. Med forskjellige farger, valg og garntyper er det mange muligheter. Det er også et blankt diagram du kan bruke til å designe dine egne kuler.

Boken er designmessig flott utført, og det er også en god strikkebok. Det er kun én oppskrift, men 55 forskjellige mønstre. Teknikker for å øke, felle, lage hempe osv, er godt illustrert og forklart i boka så det er bare å sette i gang med strikkingen. Her har du alt du trenger for å lage kulene, foruten materialene da. Selv for en nybegynner skal det være overkommelig å strikke seg en kule eller to til neste jul.

Boken er proppfull av god julestemning og flotte bilder. Forklaringene på teknikkene som brukes er gode. Uansett om du er en fan eller ikke, dette er en koselig bok full av julesteming og fine mønstre. Så er det opp til deg om julekulene havner på, eller under juletreet.


Del denne bokanmeldelsen på:
Forfattere: