Kategorier:
Søk i anmeldelsene
Månedsarkiv:
Drapet på Harriet Krohn av Karin Fossum
Charlo gjør nærmest hva som helst for at Julie skal komme tilbake til ham.
Av Øyvind Sommerstad, 20. April 2011, kl. 21.00

Tittel: Drapet på Harriet Krohn
Forfatter: Karin Fossum
Sider: 239
ISBN: 9788202244866
Utgitt: 2005
Språk: Bokmål
Forlag: Cappelen

Drapet på Harriet KrohnKarin Fossum er en av våre beste norske krimforfattere og hun har skrevet 11 bøker om politietterforskeren Konrad Sejer. Boken “Drapet på Harriet Krohn” er den 7. boken i serien.

Charles Olav Torp, med kallenavn Charlo, kjøper en flott blomsterbukett for å benytte denne som en inngangsbillett inn til Harriet Krohn’s hus. Charlo vet at Harriet har mange penger og mange verdisaker. Dette er penger som han sårt trenger for å få ryddet opp i gammel spillegjeld.

Charlo’s spilleavhengighet bidro til at selv hans datter Julie, hadde trukket seg bort fra ham. Charlo gjør nærmest hva som helst for at Julie skal komme tilbake til ham.

Dette er en svært intens psykologisk krim hvor vi blant annet følger en morders løgner, tanker og følelser. Samtidig som etterforsker Konrad Sejer forsøker å komme til bunns i hvem som egentlig drepte Harriet Krohn.


Del denne bokanmeldelsen på:
Forfattere: