Kategorier:
Søk i anmeldelsene
Månedsarkiv:
Magisk hverdag av Deborah Borgen
Er tilfeldigheter så tilfeldige som de kan virke som? Kan alle skape sin egen magiske hverdag?
Av Øyvind Sommerstad, 13. August 2011, kl. 11.01

Tittel: Magisk hverdag
Forfatter: Deborah Borgen
Sider: 218
ISBN: 9788205408432
Utgitt: 2011
Språk: Bokmål
Forlag: Gyldendal

Magisk hverdag

Deborah Borgen er blant annet kjent fra tv-seriene “Fornemmelse for mord” og “Åndenes makt”. Til tross for at hun har deltatt i en rekke tv-programmer som handler om spesielle evner eller klarsyn, avdramatiserer Deborah dette ved å si at alle kan skape sin magiske hverdag.

Deborah har hatt over 13.000 mennesker på kurs, og har nettopp kommet med boken “Magisk hverdag: Fra magefølelse til målrettet selvutvikling. Boken har hun skrevet sammen med Kim Bjørnqvist, som stiller en del spørsmål rundt Deborah’s tanker og liv. Kim Bjørnqvist er også svært analytisk og spørrende rundt Deborah’s kurs. Deborah svarer etter beste evne, og trekker ut deler av sine kurs, egne erfaringer samt egen forskning.

Tidligere holdt Deborah kurs i Silva Ultra Mind, også kjent som Silvametoden. Men det siste året har hun startet et eget kurskonsept som hun kaller “Fra magefølelse til målrettet selvutvikling”. Intuisjon og ESP er hennes nøkkelord. ESP er et annet ord for Den sjette sans.

Deborah mener bl.a. at vi alle har våre egne sannheter som vi tar med oss i det daglige. Det kan være “sannheter” som vi har opparbeidet oss gjennom et helt liv. Noen av disse “sannhetene” ønsker vi kanskje ikke å holde på lenger.

Deborah forteller om høyre og venstre hjernehalvdel, og hvordan ulike teknikker eller verktøy kan få hjernen til å fungere enda mer optimalt. Boken inneholder utrolige historier fra forskjellige mennesker som har deltatt på hennes kurs, samt glimt fra Deborah’s egen livshistorie. Boken er en fin inspirasjonskilde til å delta på Deborah’s kurs, samt lære mer om disse spennende temaene. Boken kan også oppfattes som et tillegg til Deborah’s kurs, eller man kan lese boken først, for å se om dette virker interessant.

Jeg likte boken ekstra godt fordi det var en spørrende tredjepart som intervjuet henne igjennom boken. Dette gir utdypende svar på spørsmål som man måtte ha til Deborah Borgen.


Del denne bokanmeldelsen på:
Forfattere: